Led tejp, 105lm/m belysningslist 4,8W

Strip.002

Strip.002

Ny produkt

Flexibel led tejp belysningslist som är delbar per 5 cm, 12V led list bra som belysning i fönster eller stämmningsbelysning. Vattentät IP65.

Mer detaljer

199 kr

- +

 
Mer information

Flexibel led tejp med många olika användningsområden. Passar både som bänkbelysning och som indirekt belysning längs en vägg. Varför inte installera denna LED tejp som sockelbelysning i exempelvis ett biorum?
LED tejpen ligger inkapslad i ett silikonhölje så den är skyddad mot smuts och damm. Då den även är vattentät är det sidigt att kunna torka av led tejpen med en fuktig trasa.

Inkapslingen av denna led-tejp gör att den passar mycket bra för användning i våtutrymmen och badrum. Anslutningen sker mot 12VDC och transformator köps till separat. Den kan dimras med en 12V-dimmer även kallad PWM-dimmer som installeras mellan transformator och led tejpen.

Dimmers och transformatorer till vår belysningsskenor hittar di i denna länk.

Då produkten är inkapslad i ett silikonhölje rekommenderar vi att man limmar led tejpen mot bakomliggande material med silikon tätmassa som är avsedd för uppfästning till denna led list medföljer även små clips som kan användas för att mekaniskt fästa led tejpen.

Led tejpen köps som metervara, 1=1 meter 2=2 meter o.s.v. Vi levererar led listen i hel längd i det antal som köps.

Produkten levereras med dc-plugg som enkelt koppas ihop mot våra transformatorer. Vi har även en löd-service som kostnadsfritt hjälper dig att anpassa led-tejpen till rätt längd och dela upp den i mindre enheter med kabel mellan. Ring gärna till oss så hjälper vi er med er beställning.

 
Teknisk data
ModellStrip.002
LED-chip modell3528 SMD-dioder
Ljusflöde (lumen, lm)105lm/m
Effekt4,8W/m
Dimension1000x10x2,5mm (metervara)
FärgtemperaturVarmvit lysdiod, 2800-3000K
FärgåtergivningRa80
Ljusvinkel120°
IP-klassIP65
Anslutningsström400mA/m
Anslutningsspänning12VDC
DimbarJa med PWM-dimmer
Livslängd (70% av ursprungligt ljus)50 000h
Tid 60 % av fullt ljusIngen fördröjning
Antal tänd/släckmer än 200 000 gånger
Energiförbrukning kwh/1000h4,8kWh/meter
EnergiklassA
ÖvrigtCertifierad enligt CE samt RoHS standard, Bly- och kvicksilverfri.

Skriv en recension

Led tejp, 105lm/m belysningslist 4,8W

Flexibel led tejp belysningslist som är delbar per 5 cm, 12V led list bra som belysning i fönster eller stämmningsbelysning. Vattentät IP65.

Skriv en recension

 
Recensioner(3)
2017-02-13

Dimbar LED-list

Led list, som är enkel att dimra. Köpte den tillsammans med en pushdimmer och satte listen som sockelbelysning i köket. Enkel installation och goda råd om installationen från ledbutik.

 • Var denna kommentar användbar för dig?
 • (0) (0)
2016-03-15

Varmvit led tejp

Härligt ljus från denna led tejp. Bra kvalitet både på ljus och produkten i sig. Känns påkostad då man håller i den

 • Var denna kommentar användbar för dig?
 • (0) (0)
2016-02-11

Dimbar LED-list

Snygg och enkel led list, enkel att installera. Fick hjälp med uppdelning av trevlig personal som kostnadsfritt anpassade den dimbara led listen till mitt kök. Härligt varmvitt ljus full pott.

 • Var denna kommentar användbar för dig?
 • (0) (0)

Skriv Recension

 
Led tejp

Led tejp har ofta andra namn och säljs vanligtvis under beteckningar som:

Led strip
Belysningsskena
led tejp
Ljusslang
flexibel list
skena
ledskena

26 Andra produkter i samma kategori

Meny

 • Led lampor - Meny  
 • Välkommen  

  Välkommen till Ledbutik.se

  Ledbutik.se drivs av Ledlights Gislaved AB. Vi är specialiserade på LED-belysning och lysdioder sedan 2007. Vår e-handel för LED-lampor öppnade 2008.

  Vi är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativa LED-lampor till privatkunder och företag till mycket konkurrenskraftiga priser. Hos oss får du som kund bland annat:

  • Personlig service, ring oss på 0371-77 00 50
  • Minst 2 års garanti på samtliga produkter
  • Snabba leveranser från eget lager
  • Öppet köp i 30 dagar

  Dimbar LED-belysning

  Nu finns den äntligen här, den dimbara LED-lampan. Fördelen med våra dimbara LED-belysning är att du kan ljusreglera dem med helt vanliga standarddimmers för lågvolts halogenlampor. Våra dimbara transformatorer dimmrar jämnt och stabilt utan flimmer som kan orsaka huvudvärk.

  Då vanliga standarddimmers används är detta en billig och kostnadseffektiv lösning som sparar mycket pengar för dig som kund. Du slipper dyra specialdimmers för LED-lampor. Vi har också dimbara 12V-lampor i sortimentet, då använder vi oss av PWM-tekniken.

  Om du önskar hjälp eller rådgivning är du välkommen att kontakta oss.

  LCC-analys - Vi räknar åt er

  Genom att byta ut gammal belysning, oavsett om det rör sig om halogenlampor eller metall halogenlampor för 3-fas skena så är det i dagsläget lönande med LED-belysning och lysdioder.

  Vi hjälper er gärna att ta fram olika belysningsförslag och räknar på den energibesparing som kan göras. Våra kunniga belysningskonsulter har arbetat med belysning och LED-lampor lång tid.

  Vår rådgivning är kostnadsfri och vi gör gärna LCC-analyser åt er (Livscykel kostnadsanalys). Ring eller skicka ett meddelande via vår kontaktsida så får ni personlig rådgivning av oss. Företag likväl som privatpersoner är välkomna.

 • Kampanj
 • Kontakta oss
 • FAQ