Dimbar led lampa IP44, badrum och takfotsbelysning 3WCoB-diod

Ny produkt

Led lampa som passar som takfotsbelysning och för infällnad i tak. Med IP44 fungerar denna led belysning lika bra i badrum som för infälld utomhusbelysning. En snygg lampa att fälla in ovanför dörr eller garageport.

Mer detaljer

248 kr

Varan är tillfälligt slutsåld
 
Mer information

Vår standardlysdiod för infällnad i badrum och utomhus, exempelvis for infällnad under takfot. Denna LED-lampa använder en CoB-diod vilket är en av marknadens senaste lysdioder för konsumenter. Led-lampan har mycket bra ljus och även lång livslängd. Effekten är 3W per lampa vilket motsvarar en 25W halogenlampa, Alltså detta är en mycket ljusstark diod i förhållande till sin storlek. Lysdioden har varmvitt ljus, snarlikt en halogen/glödlampa (2700-2800K).

Lamphuset och kylningen på LED-lampan är tillverkad av aluminium vilket gör att värmen snabbt och effektivt leds bort från LED-chipet vilket ger bättre hållbarhet. En lysdiod får aldrig bli varmare än 55-60°C Så titta noggrant på lamporna innan köp att de har en kylning som klarar av värmen.

Denna lampa finns i tre olika färger, Vit, svart samt alu/silver. Du väljer färg nedan. Tillsammans med varje lampa levereras en dimbar transformator Installationen bir därför mycket enkel. Bara att dra runt en 230V-slinga där lamporna kopplas in med jämna mellanrum. Dimningen av lamporna sker på ingående fas. Vi rekommenderar att installationen alltid utförs av behörig elektriker.

Att använda denna LED-lampa under takfoten som fasadbelysning ger mycket härliga effekter på huset. Dess kraftfulla lysdiod gör även att denna utomhuslampa (IP44) även fungerar som allmänbelysning i badrum eller våtutrymmen. Givetvis behöver inte ledlampan bara användas som infälld utomhusbelysning utan andra användningsområden fungerar lika bra.

 
Teknisk data
ModellNeptun.bad
Material (lamphus)Aluminium
Färg på lamphusVit, svart, alu
LED-chip modellSharp Zenigata CoB
Ljusflöde (lumen, lm)210 lumen (70lm/W)
Effekt3W
Dimension (dxh)50x43mm
Håltagningsdiameter44mm
FärgtemperaturVarmvit lysdiod, 2700-2800K
Luftspalt10-15mm
FärgåtergivningRa80
Ljusvinkel45°
IP-klassIP44
Strömstyrka sekundärsida, (I out)300mA
Anslutningsspänning220-240VAC
Spänning Sekundärsida (U out)9,6VAC
DimbarJa, tillsammans med vårt drivdon (ingår)
Livslängd (70% av ursprungligt ljus)50 000h
Tid 60 % av fullt ljusIngen fördröjning
Antal tänd/släckmer än 200 000 gånger
Energiförbrukning kwh/1000h3kwh/lampa
EnergiklassA
ÖvrigtCertifierad enligt CE samt RoHS standard, Bly- och kvicksilverfri.

Skriv en recension

Dimbar led lampa IP44, badrum och takfotsbelysning 3WCoB-diod

Led lampa som passar som takfotsbelysning och för infällnad i tak. Med IP44 fungerar denna led belysning lika bra i badrum som för infälld utomhusbelysning. En snygg lampa att fälla in ovanför dörr eller garageport.

Skriv en recension

 
Recensioner(2)
2016-03-16

Snygg takfotsbelysning

Satte lamporna i takfoten kring huset. Härligt ljus. Smidigt med en trafo per lampa, bara att klamra en 230-kabel och koppla på transformatorerna mot denna.

Satte 12 lampor runt huset och det blev ett riktigt lyft. Färgerna på fasaden, vit revitering framträder mycket bra.

 • Var denna kommentar användbar för dig?
 • (0) (0)
2015-10-29

LED för badrum

Blev bra ljus i mitt badrum med detta paket. Funkar perfekt att dimma LED-belysningen med min gamla halogenlampsdimmer.

 • Var denna kommentar användbar för dig?
 • (0) (0)

Skriv Recension

14 Andra produkter i samma kategori

Meny

 • Led lampor - Meny  
 • Välkommen  

  Välkommen till Ledbutik.se

  Ledbutik.se drivs av Ledlights Gislaved AB. Vi är specialiserade på LED-belysning och lysdioder sedan 2007. Vår e-handel för LED-lampor öppnade 2008.

  Vi är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativa LED-lampor till privatkunder och företag till mycket konkurrenskraftiga priser. Hos oss får du som kund bland annat:

  • Personlig service, ring oss på 0371-77 00 50
  • Minst 2 års garanti på samtliga produkter
  • Snabba leveranser från eget lager
  • Öppet köp i 30 dagar

  Dimbar LED-belysning

  Nu finns den äntligen här, den dimbara LED-lampan. Fördelen med våra dimbara LED-belysning är att du kan ljusreglera dem med helt vanliga standarddimmers för lågvolts halogenlampor. Våra dimbara transformatorer dimmrar jämnt och stabilt utan flimmer som kan orsaka huvudvärk.

  Då vanliga standarddimmers används är detta en billig och kostnadseffektiv lösning som sparar mycket pengar för dig som kund. Du slipper dyra specialdimmers för LED-lampor. Vi har också dimbara 12V-lampor i sortimentet, då använder vi oss av PWM-tekniken.

  Om du önskar hjälp eller rådgivning är du välkommen att kontakta oss.

  LCC-analys - Vi räknar åt er

  Genom att byta ut gammal belysning, oavsett om det rör sig om halogenlampor eller metall halogenlampor för 3-fas skena så är det i dagsläget lönande med LED-belysning och lysdioder.

  Vi hjälper er gärna att ta fram olika belysningsförslag och räknar på den energibesparing som kan göras. Våra kunniga belysningskonsulter har arbetat med belysning och LED-lampor lång tid.

  Vår rådgivning är kostnadsfri och vi gör gärna LCC-analyser åt er (Livscykel kostnadsanalys). Ring eller skicka ett meddelande via vår kontaktsida så får ni personlig rådgivning av oss. Företag likväl som privatpersoner är välkomna.

 • Kampanj
 • Kontakta oss
 • FAQ