Stjärnhimmel, LED-fiber, RGB inkl fjärrkontroll

Fiber-RGB

Fiber-RGB

Ny produkt

Stjärnhimmel för infällnad i tak, RGB-diod för häftiga effekter.

Mer detaljer

1 695 kr

- +

 
Mer information

LED-fiber, stjärnhimmel med RGB (röd, grön, blå).

Effektfull belysning med RGB-teknik. Styrs med RF-fjärrkontroll (radiosignal) vilket gör det möjligt att bygga in projektorn men ändå samtidigt ha möjlighet att ändra färg. Totalt finns det 7 färger att välja mellan: Vit, grön, turkos, gul, blå samt lila. Med hjälp av den medföljande fjärkontrollen kan man själv enkelt välja vilken färg man vill ha på sin LED-stjärnhimmel , alternativt låta den växla mellan de olika färgerna för en tuff effektbelysning hemma i taket, bakom tavlan eller i bastun.

Det finns även möjlighet att ställa in hur snabbt projektorn ska växla mellan de olika färgerna. allt genom en enkel dip-switch.

Med detta kompletta RGB LED-fiberpaket, stjärnhimmel följer, projektor, 12V-transformator, fjärrkontroll med batteri, manual (på engelska) samt 150 st fiber om vardera 3 meter med en diameter om 0,75mm.

Effekten för denna stjärnhimmel är endast 1-5W beroende på färgval.


Teknisk data:

Effekt:

1-5W, beroende på färgval
Antal fiber: 150st.
Fiberlängd:3 meter, kan kortas med vanlig sax
Fiberdiameter:0,75mm
Färgtemperatur:RGB (Vit, grön, turkos, gul, blå samt lila)
Driftspänning:12VDC, transformator medföljer
Projektordimension:150x85x63mm
Övrigt: Ej dimbar, certifierad enligt CE ISO9001:2000 samt RoHS standard
  
 
Teknisk data
ModellFiber-RGB
Effekt1-5W Beroende på färgval
Dimension (lxbxh)150x85x63mm
IP-klassIP21
Anslutningsström12VDC, transformator medföljer
Övrigt150st fiber vardera 3 meter, ljuset kan dimras regleras på projektorn till passande nivå.

Skriv en recension

Stjärnhimmel, LED-fiber, RGB inkl fjärrkontroll

Stjärnhimmel för infällnad i tak, RGB-diod för häftiga effekter.

Skriv en recension

 
Recensioner(1)
2015-10-29

Snygg spabelysning

Jag har denna som en stjärnhimmel ovanför ett badkar i mitt spa.Effekten blir mycket behaglig, faktiskt bättre än jag hade trott innan. Det är något magiskt med en stjärhimmel, särskilt när den byter färg.

Det är lite jobb att montera upp och jag har lite förslag på hur man kan göra för att det skall bli snyggt.
Använd inte vanlig gips utan renoveringsgips som är tunnare och armerad till ytan med fiber. Då kan man lägga distanser där man skruvar upp den och det finns utrymme mellan gips och balkar/skenor för fibern. Armerad gips hänger inte och blir lika plan som resten av taket fast med färre skruv..
Monter-a ihop 2 stycken med träbitar på baksifan. Spackla och måla som vanligt.
Jag tog en projektor och projecerade upp norra hemisfären med alla stjärnbilder. De viktigaste fick prickar. Vissa fick två 1mm hål brevid varandra, andra bara ett.
Alla fiber fördelades ut och tejpades fast så att när skivan roterar i lampboxen så skall man inte kunna se detta mönster på stjärnhimmlen också.
Jag provade med att lysa med en smal ficklampa i knippet för att få en bra spridning innan alla fiber limmades på baksidan och sedan skars av på framsidan.
Sen skruvade jag upp skivan och spacklade och målade - runt om. Det går inte att måla över hålen med fiber, bara där jag hade planerat för skruvhål genom mina distanser.
Box-en med lampa fick ett eget uttag innanför en inpektionslucka-. Man kan komma att behöva ändra switcharna på den. Det är viktigt.
12 timmar tog det under 4 dagar och det var de värt.

Jag hoppas att det kan synas lite bilder på detta här snart.

En nöjd B-O

 • Var denna kommentar användbar för dig?
 • (0) (0)

Skriv Recension

Tillbehör

20 Andra produkter i samma kategori

Meny

 • Led lampor - Meny  
 • Välkommen  

  Välkommen till Ledbutik.se

  Ledbutik.se drivs av Ledlights Gislaved AB. Vi är specialiserade på LED-belysning och lysdioder sedan 2007. Vår e-handel för LED-lampor öppnade 2008.

  Vi är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativa LED-lampor till privatkunder och företag till mycket konkurrenskraftiga priser. Hos oss får du som kund bland annat:

  • Personlig service, ring oss på 0371-77 00 50
  • Minst 2 års garanti på samtliga produkter
  • Snabba leveranser från eget lager
  • Öppet köp i 30 dagar

  Dimbar LED-belysning

  Nu finns den äntligen här, den dimbara LED-lampan. Fördelen med våra dimbara LED-belysning är att du kan ljusreglera dem med helt vanliga standarddimmers för lågvolts halogenlampor. Våra dimbara transformatorer dimmrar jämnt och stabilt utan flimmer som kan orsaka huvudvärk.

  Då vanliga standarddimmers används är detta en billig och kostnadseffektiv lösning som sparar mycket pengar för dig som kund. Du slipper dyra specialdimmers för LED-lampor. Vi har också dimbara 12V-lampor i sortimentet, då använder vi oss av PWM-tekniken.

  Om du önskar hjälp eller rådgivning är du välkommen att kontakta oss.

  LCC-analys - Vi räknar åt er

  Genom att byta ut gammal belysning, oavsett om det rör sig om halogenlampor eller metall halogenlampor för 3-fas skena så är det i dagsläget lönande med LED-belysning och lysdioder.

  Vi hjälper er gärna att ta fram olika belysningsförslag och räknar på den energibesparing som kan göras. Våra kunniga belysningskonsulter har arbetat med belysning och LED-lampor lång tid.

  Vår rådgivning är kostnadsfri och vi gör gärna LCC-analyser åt er (Livscykel kostnadsanalys). Ring eller skicka ett meddelande via vår kontaktsida så får ni personlig rådgivning av oss. Företag likväl som privatpersoner är välkomna.

 • Kampanj
 • Kontakta oss
 • FAQ