Stjärnhimmel, optiskt slutstycke för effektfull belysning

Ny produkt

Slutstycke för LED-fiber. Ger en härlig brytnin

Mer detaljer

4 kr

- +

 
Mer information

Slutstycken till våra LED-fiber, stjärnhimlar. Genom att sätta detta optiska slutstycke på LED-fibern fås en annan ljusbild. Ljuspunkterna bryts och sprids på ett effektfullt sätt. Slutstycket träs enkelt på fibern och bör för bästa resultat fixeras med en droppe smältlim alternativt silikon.

Att använda sig av slutstycken till LED-fibern ger en helt annan dimension på ljuset. Att använda LED-fiber i badrum, relaxavdelningar eller bastu ger en avslappnande effekt, eller varför inte sätta en LED-fiber över en säng eller tillverka en egen världskarta där städerna lyses upp.

I sortimentet har vi fyra olika modeller, EP31, EP32, EP35 samt EP37. Modell väljs nedan, i de två förstnämnda kan upp till 10 fiber användas per separat slutstycke. Genom att variera antalet fiber per ljuspunkt får man olika ljusstyrkor i installationen. Den blir därigenom mer levande. De två sistnämnda produkterna (EP35 samt 37) används endast till enstaka (1) fiber.

Slutstyckena är tillverkade i plast, förutom EP35 som är silikonbaserat. För dimension se produktbild. Klicka för förstoring. Pris angivet per styck.


Skriv en recension

Stjärnhimmel, optiskt slutstycke för effektfull belysning

Slutstycke för LED-fiber. Ger en härlig brytnin

Skriv en recension

Tillbehör

Senast besökta

20 Andra produkter i samma kategori

Meny