Badrumsbelysning 3W CoB-LED paket 4 lampor + dimbar trafo vit

Ny produkt

Infälld LED-belysning, dimbar paket om 4 lampor inkl transformator. Stilren vit LED-lampa. Badrumsbelysning eller utomhuslampa under takfot

Mer detaljer

998 kr

- +

 
Mer information

Paket med 4 kvalitets LED-lampor med CoB-diod. CoB står för Chip on Board, vilket är en ny modern LED-lampa som har betydligt bättre ljusegenskaper och hållbarhet än tidigare lysdioder. Denna Badrumsbelysning med LED-lampor har effekten 3W/lampa om man jämför detta mot halogenlampor motsvarar det ca 25W halogenlampa, vilket få ses som väldigt bra. Dessutom används en kvalitetsdiod i denna modell vilket gör att ljusets styrka bibehålls under lång tid. Billiga lysdioder har en tendens att snabbt tappa i ljusstyrka eller få färgförändringar.

Detta paket med vita badrumslampor är dimbart med vanlig standarddimmer för halogenlampor, (dimmer för elektronisk transformator). Lamporna seriekopplas i grupp om 4 lampor, kopplingsplint för seriekoppling medföljer transformatorn. Varje lampa levereras med 2 meter kabel, vilken enkelt kan förlängas med vanlig elkabel om längre kabel skulle behövas.

Denna LED-badrumslampa har IP-klass IP44, vilket är fullt tillräckligt för installation i tak ovanför dusch, mycket bra våtrumslampa. Belysning med ip44 är även full tillräckligt för användning utomhus, exempelvis som takfotsbelysning på fasad eller i undertak på altanen. Med en energisnål belysning utomhus får man en mycket trevligt upplyst trädgård. Led-lampan har mycket varmvitt ljus, mycket varmare i sin karaktär än tidigare LED-lampor. Färgtemperaturen mäts i kelvin, där ett lägre värde innebär ett gulare/rödare ljus. exempelvis så har en vanlig glödlampa ett kelvin-värde på ca 2600K, en halogenlampa på full effekt ca 3000K, Dagsljus har färgtemperatur om ca 5000K. Denna LED-badrumslampa lyser med 2700-2800K vilket är mycket varmvitt ljus. Få lysdioder har denna färgtemperatur, vidare så är färgåtergivningen mycket god, många varmvita lysdioder har en tendens att ge ett grönaktigt ljus, det gör inte denna lampa.

Vid installation rekommenderar vi att man sätter en lampa per 1-1,5m² golvyta. Detta ger en mycket god allmänbelysning i badrummet. Kontakta oss gärna om ni har frågor eller funderingar kring våra produkter. Vi har telefonsupport på 0371-77 00 50, vardagar 09-16.

 
Teknisk data
Energiförbrukning kwh/1000h3kwh/lampa
Tid 60 % av fullt ljusIngen fördröjning
ÖvrigtCertifierad enligt CE samt RoHS standard, Bly- och kvicksilverfri.
Antal tänd/släckmer än 200 000 gånger
EnergiklassA
Färg på lamphusVit
DimbarJa, tillsammans med vårt drivdon (ingår)
ModellNeptun.02-paket
Material (lamphus)Aluminium
Strömstyrka sekundärsida, (I out)300mA
Livslängd (70% av ursprungligt ljus)50 000h
Ljusflöde (lumen, lm)210 lumen (70lm/W)
Anslutningsspänning220-240VAC
Effekt3W per lampa
Spänning Sekundärsida (U out)9,6VAC
LED-chip modellSharp Zenigata CoB
Dimension (dxh)50x43mm
IP-klassIP44
Håltagningsdiameter44mm
FärgtemperaturVarmvit lysdiod, 2700-2800K
Luftspalt10-15mm
FärgåtergivningRa80
Ljusvinkel45°

Skriv en recension

Badrumsbelysning 3W CoB-LED paket 4 lampor + dimbar trafo vit

Infälld LED-belysning, dimbar paket om 4 lampor inkl transformator. Stilren vit LED-lampa. Badrumsbelysning eller utomhuslampa under takfot

Skriv en recension

 
Recensioner(3)
2018-08-03

LED-belysning

Köpte 6st led med separata drivdon till takfoten i maj 2017 , har fortfarande inte fått kontakt med Ledbutik. Riktigt dålig service men.

  • Var denna kommentar användbar för dig?
  • (0) (0)
2017-08-15

Fin ledlampa, enkel installation

Ledlampa med bra ljus lyser upp i badrummet och ger varmvitt ljus. Har vitt kakel, men med lampan blir det skönt ljus inte alls kallt sken som det kan bli med många andra led lampor

  • Var denna kommentar användbar för dig?
  • (0) (0)
2015-10-29

Stark och snygg belysning

Är helnöjd med dessa ;-)
Har installerat dessa i båda våra badrum tillsammans med spegelarmatur.
-
Diskreta och ger både varm och stark belysning när uppdimmat.

Kan tillägga att vi har 6,5meter till tak i ena badrummet.

T-ack för en kanonbra produkt!

  • Var denna kommentar användbar för dig?
  • (1) (0)

Skriv Recension

Senast besökta

20 Andra produkter i samma kategori

Meny