Dimbar led belysning, paket med 4 lampor, 3W CoB-lampa - svart

Ny produkt

Led belysning för infällnad i tak, paket med 4 lampor inkl. dimbar transformator. Koplett paket för enkel installation.

Mer detaljer

998 kr

Varan är tillfälligt slutsåld
 
Mer information

Äntligen finns de här! Ny modern LED-belysning som använder moderna CoB-dioder, CoB står för Chip on Board och kan enklast beskrivas som ett kluster av lysdioder som sitter på ett chip, CoB-dioder har mycket god värmeavledningsförmåga vilket gör att man kan öka upp ljusuttaget från lampan utan att dioden tar skada. En lysdiod får aldrig bli varmare än 55-60°C. Högre temperaturer än detta går att lysdiodens ljusstyrka snabbt avtar.

Denna CoB-diod säljs i paket om 4 svartlackerade lampor inkl transformator som kan dimras med vanlig dimmer för elektronisk transformator. Lamporna är dimbara från max ned till ca 10 % och detta gör att lamporna passar perfekt som allmänbelysning i hemmiljö. Rekommendationen för en god grundbelysning vid standard takhöjd om 240cm är en lampa per 1 till 1,5m² golvyta. Varje lampa lyser upp ca 3m², tänk på att sätta CoB-dioderna med visst överlappande sken för att undvika skuggpartier.

Denna LED-lampa har en ljusvinkel om 45° vilket ger en mycket mjuk ljusbild fri från skuggor och reflexer. Många LED-lampor har en väldigt koncentrerad ljusbild eller används en lins på lysdioden som ger skuggor och ringar på golvet. Genom att ha en frostad ytterring på linsen får vi en mjuk övergång från ljuskägla till ljuskägla.

Denna CoB-diods svartlackerade ytterhölje gör att lampan passar bra i mörka tak. Genom att sätta den i ett vitt tak får man en härlig effekt. Denna modell är populär att använda i biosalonger eller hemmabio. Genom dimbarhet och styrning av lampan kan den enkelt ljusregleras. Lysdioden som används har varmvitt ljus, 2700-2800K vilket motsvarar traditionell halogenbelysning. Färgåtergivningen med dessa CoB-dioder är mycket god. En röd matta blir fortfarande röd även om du tänder belysningen. Budgetdioder har ofta en tendens att få ett grönaktigt ljus, det slipper du med denna LED-lampa.

 
Teknisk data
Energiförbrukning kwh/1000h3kwh/lampa
Tid 60 % av fullt ljusIngen fördröjning
ÖvrigtCertifierad enligt CE samt RoHS standard, Bly- och kvicksilverfri.
Antal tänd/släckmer än 200 000 gånger
EnergiklassA
Färg på lamphusSvart
DimbarJa, tillsammans med vårt drivdon (ingår)
ModellVesta.09-paket
Material (lamphus)Aluminium
Strömstyrka sekundärsida, (I out)300mA
Livslängd (70% av ursprungligt ljus)50 000h
Ljusflöde (lumen, lm)210lm
Anslutningsspänning220-240VAC
Effekt3W
Spänning Sekundärsida (U out)9,6VDC
Dimension (dxh)52x27mm
LED-chip modellSharp Zenigata CoB
IP-klassIP21
Håltagningsdiameter44mm
FärgtemperaturVarmvit lysdiod, 2700-2800K
Luftspalt10-15mm
FärgåtergivningRa80
Ljusvinkel45°

Skriv en recension

Dimbar led belysning, paket med 4 lampor, 3W CoB-lampa - svart

Led belysning för infällnad i tak, paket med 4 lampor inkl. dimbar transformator. Koplett paket för enkel installation.

Skriv en recension

 
Recensioner(1)
2015-10-29

Lampa för biorum

Mycket snygg lampa som sattes i taket på mitt biorum, smälter in bra och ger en perfekt belysning som enkelt kan dimras ned och stör inte filmen, Snygg lampa som med sin svarta design inte syns för mycket.

Bra ljusegenskaper. Kan rekommendera lampan varmt. det enda negativa är att man kan max sätta 4 lampor per trafo, men löste detta genom att använda flera paket. Köpte till förlängningskabeln som gjorde installationen mucket enkel.

  • Var denna kommentar användbar för dig?
  • (0) (0)

Skriv Recension

Senast besökta

20 Andra produkter i samma kategori

Meny