Led spotlight paket med 4 led lampor 3W CoB-diod - alu

Ny produkt

Dimbar led spotlight paket med 4 lampor för infällnad i tak.

Mer detaljer

998 kr

- +

 
Mer information

LED spotlight för infällnad i undertak. Denna spotlight använder en CoB-LED, vilken är marknadens absolut senaste lysdiod.

Med utmärkta ljusegenskaper fungerar denna LED spotlight mycket bra som allmänbelysning i hemmiljö. Spotlightens lilla design gör den mycket enkel att installera. Huset till LED-lampan är tillverkat i aluminium vilket gör att eventuell värme snabbt leds bort från lysdioden och livslängden på denna CoB-spotlight är mycket lång, även med bibehållen ljuskvalitet.

Lamphuset är silverfärgat, borstad aluminium och ger mycket stilren design då den fälls in i taket som spotlight. LED lampans ställbarhet i sidled ökar dess användbarhet och att spotlighten är dimbar med vanlig standarddimmer gör den perfekt som grundbelysning kök, hall eller vardagsrum. Spotlighten har mycket varmvitt ljus, 2700-2800K och god färgåtergivning, går inte att jämföra med tidigare power-led eller andra budgetdioder.

Vi får ofta frågan om hur många spotlight man behöver för att ha en god grundbelysning. Om man har ett vardagsrum, hall eller kök med standard takhöjd om 240cm rekommenderar vi en lampa per 1-1,5m² golvyta. Våra infällda LED-spotlights har en ljusvinkel om 45°, detta ger en upplyst cirkel på golvet som är ca 2 meter i diameter, eller en yta om ca 3m². Genom att placera spotlighten med visst överlappande ljus får man en jämn belysning i rummet. Denna CoB-spotlight är så ljusstark att den ger en god allmänbelysning. Ljuset är fullt tillräckligt för att städa, laga mat eller läsa dagstidningen i. Om man skulle sprida ut lamporna ytterligare något med en lampa per 2m² golvyta så ger det fortfarande en god belysning i rummet, men för att undvika vissa mörka hörn behövs kanske någon komplimenterande belysning. Kontakta oss gärna så hjälper vi er med tips och råd kring LED-belysning och placering av lampor.

Denna LED spotlights säljs i ett paket med 4 lampor inkl dimbar transformator. Du lägger en transformator i anslutning till en lampa och därifrån drar du ut kabel till de andra lamporna. LED-lamporna är seriekopplade, det medföljer en kopplingsplint som löser seriekopplingen automatiskt så detta behöver du inte fundera på. Denna spotlight är en lågspänningsprodukt vilket förenklar kabeldragningen. Dock rekommenderar vi att behörig elektriker alltid installerar transformatorn.

Om man önskar att koppla in lamporna mot 230VAC, dvs. dra en slinga med 230V i taket och på den göra parallell inkoppling av LED-lamporna, då har vi en modell med en transformator per lampa. Vi ger er alltid valmöjligheten att själv välja den installation av led spotlights ni föredrar.

Detta är ett komplett paket med 4 lampor samt dimbar transformator, till varje lampa medföljet 2 meter kabel som enkelt installeras i transformatorns kopplingsplint

Denna LED-lampa fins även för styckvis försäljning.

 
Teknisk data
Energiförbrukning kwh/1000h3kwh/lampa
ÖvrigtCertifierad enligt CE samt RoHS standard, Bly- och kvicksilverfri.
Tid 60 % av fullt ljusIngen fördröjning
EnergiklassA
Antal tänd/släckmer än 200 000 gånger
Färg på lamphusBorstad aluminium
DimbarJa, tillsammans med vårt drivdon (ingår)
ModellVesta.08-paket
Material (lamphus)Aluminium
Strömstyrka sekundärsida, (I out)300mA
Livslängd (70% av ursprungligt ljus)50 000h
Ljusflöde (lumen, lm)210 lumen (70lm/W)
Anslutningsspänning220-240VAC
Effekt3W
Spänning Sekundärsida (U out)9,6VDC
Dimension (dxh)52x28mm
LED-chip modellSharp Zenigata CoB
IP-klassIP21
Håltagningsdiameter44mm
FärgtemperaturVarmvit lysdiod, 2700-2800K
Luftspalt10-15mm
FärgåtergivningRa80
Ljusvinkel45°

Skriv en recension

Led spotlight paket med 4 led lampor 3W CoB-diod - alu

Dimbar led spotlight paket med 4 lampor för infällnad i tak.

Skriv en recension

 
Recensioner(4)
2018-08-11

Trasig transformator

Har handlat detta paket innan och är nöjd.
Denna gång sa min elektriker att transformatorn var trasigt, jag har nu under två månader försökt komma i kontakt med ledbutik.se utan framgång vilket är tråkigt

  • Var denna kommentar användbar för dig?
  • (0) (0)
2016-03-22

Varmvitt led spotlight

Led spotlight med varmvitt och mjukt ljus. Fin spridning som inte ger skuggor på golvet. Enkel spotlight avinstallera.

Satte 8 lampor i en hall/entré 12kvm och det blev mycket bra ljus. Nästan som dagsljus då vi dimrar upp ljuset.

  • Var denna kommentar användbar för dig?
  • (0) (0)
2015-10-29

Lampa till vardagsrum

Köp om du vill ha en fin led-spot till bra pris. Satte dessa i vardagsrummet, 4st på varje sida i ett 5,5 x 3,7m rum. Blev behagligt och lagom belysning.

  • Var denna kommentar användbar för dig?
  • (0) (0)
2015-10-29

Bästa LED-lampan någonsin

Helt grymma lampor.... och superbra service! Har satt upp 6 st och väntar på ännu en snabb order med 24 till.... Riktigt bra lampa! "och snygg är den också, bäst ljus i klassen..."

  • Var denna kommentar användbar för dig?
  • (0) (0)

Skriv Recension

Tillbehör

Senast besökta

20 Andra produkter i samma kategori

Meny