Led lampa för tak. Paket 4 dimbara CoB spotlights för infällnad.

Ny produkt

Led lampa för infällnad i tak. Detta paket innehåller 4 vita dimbara lampor samt transformator. Enkelt att installera, varmvit allmänbelysning. Belysningspaketet håller mycket hög kvalitet och använder moderna CoB-dioder.

Mer detaljer

998 kr

Varan är tillfälligt slutsåld
 
Mer information

En av marknadens absolut senaste lysdioder används i denna LED-lampa för infällnad. I LED-lampan sitter en så kallad CoB-diod (Chip on Board), vilket är en mycket ljusstark lysdiod med goda ljusegenskaper. Fördelen med CoB-dioder är att den värme som byggs upp snabbt leds bort och LED-lampans effekt kan därmed ökas Läs gärna mer om CoB-dioder för infällnad här>>>.

Denna infällda lampa är vitlackerad med mycket hög finish. Den är ställbar i sidled ca 15° vilket gör att ljuset kan riktas åt önskat håll. Installationen av LED-lampan sker i serie efter transformatorn. Varje transformator är anpassad för att driva 4 lampor i serie och har en medföljande kopplingsplint som automatiskt löser seriekopplingen. Lamporna levereras med 2 meter kabel per lampa, som kan förlängas vid behov. Vi har även en modell med en LED-lampa och en transformator. Detta gör att du kan anpassa din installation med infällda LED-lampor efter behov.

För att få ett bra och jämnt ljus i rummet rekommenderar vi en lampa per 1,5m² golvyta, dvs. detta paket med fyra lampor fungerar utmärkt för rum upp till ca 6m², detta gäller vid standard takhöjd 240cm. Givetvis kan lamporna spridas ut något mer, men det gäller då att vara extra noggrann så att skuggpartier mellan ljuskäglorna undviks. Denna infällda LED-lampa lyser i 45° ljusvinkel, det innebär att vid takhöjden 240cm lyser varje lampa upp ca 2 meter i diameter på golvet eller en yta om ca 3m². Man bör tänka på att infällda lampor ska sättas med ett överlappande sken för att undvika skuggpartier.

Tidigare infällda LED-lampor lös som mest med 120lm/3W denna infällda LED-lampa ger hela 200 lumen vid samma effekt. vilket gör att detta motsvarar 20-25W halogenspotlight. Ljuset är väldigt varmvitt 2700-2800K vilket motsvarar halogenlampans ljus. Denna infällda LED-lampa som säljs i paket om fyra lampor inklusive dimbart drivdon. Produkten har mycket hög kvalitet och vi lämnar två års garanti både på LED-lampa samt transformator.

Vår infällda LED-lampa för undertak är dimbar med vanlig standarddimmer för elektronisk transformator. Vi rekommenderar Elko315, Eljo trend eller Exacct från Schnider Electrics, Vi säljer även dessa dimmers. Denna LED-lampa kan dimras från max 100% ned till 10%

Denna LED-lampa fins även för styckvis försäljning.

 
Teknisk data
Energiförbrukning kwh/1000h3kwh/lampa
ÖvrigtCertifierad enligt CE samt RoHS standard, Bly- och kvicksilverfri.
Tid 60 % av fullt ljusIngen fördröjning
EnergiklassA
Antal tänd/släckmer än 200 000 gånger
Färg på lamphusVit
DimbarJa, tillsammans med vårt drivdon (ingår)
ModellVesta.04-paket
Material (lamphus)Aluminium
Strömstyrka sekundärsida, (I out)300mA
Livslängd (70% av ursprungligt ljus)50 000h
Ljusflöde (lumen, lm)210lm
Anslutningsspänning220-240VAC
Effekt3W/lampa
Spänning Sekundärsida (U out)9,6VDC
Dimension (dxh)52x27mm
LED-chip modellSharp Zenigata CoB
IP-klassIP21
Håltagningsdiameter46mm
FärgtemperaturVarmvit lysdiod, 2700-2800K
Luftspalt10-15mm
FärgåtergivningRa80
Ljusvinkel45°

Skriv en recension

Led lampa för tak. Paket 4 dimbara CoB spotlights för infällnad.

Led lampa för infällnad i tak. Detta paket innehåller 4 vita dimbara lampor samt transformator. Enkelt att installera, varmvit allmänbelysning. Belysningspaketet håller mycket hög kvalitet och använder moderna CoB-dioder.

Skriv en recension

 
Recensioner(6)
2017-03-01

Led lampa för hall, Varm och härlig ledbelysning

Satte lamporna i hallen, bytte ut halogenlamporna som gick söder hela tiden. Härligt ljus som inte alls blev så kallt som jag befarade.

Enkel installation av dessa led lampor med vanlig dimmer.. Har en avlång hall på 12kvm och med två paket av denna led lampa, 8 st blev det perfekt ljus.

Fördel också att lampan kan ställas i sidled och jag kan därför rikta belysningen mot tavlorna på väggen.

 • Var denna kommentar användbar för dig?
 • (0) (0)
2016-03-22

Bästa led lampan. Toppklass

Provat många olika led lampor innan jag föll för denna modell. Härligt varmvitt ljus funkar perfekt med dimmer. Enkel att installera.

 • Var denna kommentar användbar för dig?
 • (0) (0)
2015-10-29

Seriekopplade LED

Köpt dessa till vårt nya kök. Känns som dagsljus på kvällarna. 3 satser 12 st lampor varav 2 som förstärkning över bordet. Rekommenderas varmt. Litet minus ang bristande info. Lamporna är seriekopplade, man kan inte släcka en genom att dra ut sladden ur transformatorn. Då slocknar alla.

 • Var denna kommentar användbar för dig?
 • (0) (0)
2015-10-29

Dimbar led för hall

Hur bra ljus som helst. Köpte ett paket och satte upp i hallen!
Du blir inte missnöjd med dessa downlights.
Går jättebra att dimma med Eljo Trend dimmer.

 • Var denna kommentar användbar för dig?
 • (1) (0)
2015-10-29

Bra genomtänkt ledlampa

En bra LED som ger ett varmt ljus och som är bättre en flera liknande LEDs jag testat inför installation av downlights i 3 st hallar. Mycket jämn ljusspridning & lugn övergång mellan ljust centrum och ytterkant. Bra styrka (lumen) och det frostade (i ytterkant) skyddsglaset/linsen ger bra avbländning. Kan definitivt rekommenderas. Enda aspekten som inte mötte förväntningarna är att vinklingsmöjligheten är lite liten, skulle gärna sett några grader till ...

 • Var denna kommentar användbar för dig?
 • (1) (0)
2015-10-29

Bäst i klassen! LED-lampaJag har 12 av dessa i ett spa + 6 i taket i en toalett. Dessutom har jag 6 IP44 varianter i taket i en dusch och 4 stycken infällda i 2 hyllor i väggen i duschen. Det finns inget negativt att säga om dem, de har den bästa CREE-LED som i kampen med osram och philips blir oavgjort. Den är enkel att montera, blir inte speciellt varm och lyser vitt och inte med blåstick som många i klassen gör. Transformatorer-na gör ett gott jobb med tanke på att man dimrar primärsidan. De stannar vid 25% och jag kan inte se någon större vits att dimmra ännu lägre. Det är en bra kompromiss.

-Jag skall även fixa mitt kök nu på ca 30 kvadrat och det blir tveklöst dessa som jag använder rakt av både till belysning av luckor, köks-ö och allmänbelysning-. Jag har letat men inte funnit något alternativ som är bättre; inte ens för 3 ggr pengarna.

Funderar du på köp, slå till! Det är inte mera jobb än med nån annan produkt och det blir mycket ljus för pengarna. Man slipper det evinnerliga bytet av glödlampor också...

En nöjd B-O

 • Var denna kommentar användbar för dig?
 • (1) (0)

Skriv Recension

Tillbehör

Senast besökta

20 Andra produkter i samma kategori

Meny