Ersättningslampor 

Ersättningslampor och utbytslampor när vanliga standardlampor går sönder. Enkelt att byta ut både mot halogen eller led lampor Lågenergilampor och metallhalogen av hög kvalitet.

 • LED Lampor
  LED Lampor

  Ersättningslampor med LED-lampor. Fullskaligigt sortiment med 100tals olika modeller av ersättningslampor med standardsockel, E27, E14. GU10 mm.  Filamentlampor som ersätter vanliga glödlampor med snygg designad glödtråd.

 • Halogenlampor
  Halogenlampor

  Även om halogenlampor in många avseenden allt mer ersätts av led lampor så kan de i många avseenden vara en bra lampa. Vi erbjuder vissa standard ljuskällor med halogenlampa.

 • Lysrör& Lågenergilampor
  Lysrör& Lågenergilampor

  I många lägen kan lågenergilampor vara det bästa alternativet. även om det idag blir svårare och svårare att få tag på dem. Hos oss på ledbutik.se hittar du fortfarande dessa lågenergilampr med de flesta olika sockeltyperna. Vi använder företrädesvis kvalitetslampor av välkända tillverkare.

  Utöver detta har vi även vanliga lysrör i vårt sortiment, i många avseenden är de oslagbara även om dagens led lampor på allvar kan ersätta dem. Kontakta oss gärna så hjälper vi dig hitta rätt.

 • Urladdningslampor
  Urladdningslampor

  Med urladdningslampor menas vanliga metallhalogenlampor. De används framförallt i butiksmiljö där behovet på belysning är extra stort. Även om nackdelen med dessa lampor är att de går sönder lätt så är de förhållandevis billiga. Dock blir det över en längre tid mer ekonomiskt att byta till 3-fas led lampor. Hos oss hittar du ett stort sortiment av 3-fas lampor här >>>

Det finns inga produkter i denna kategori

Meny

Senast besökta

Inga produkter