Innomhus 

Lampor och belysning för innomhusbruk. Allt från snygga taklampor, bordslampor och designade pendelarmaturer. Brett sortiment med 1000-tals produkter. Lamporna skickas snabbt och fraktfritt (order över 499kr) från vårt lager.

 • Inbyggnadslampor
  Inbyggnadslampor
  Lampor för inbyggnad i tak. Snygga armaturer där vanliga lampor används som ljuskälla. Med infällda lampor i taket för man en härlig och jämn belysning hemma. I vårt sortiment finns allt från moderna led lampor till traditionella halogenlampor som kan fällas in.
 • Bordslampor
  Bordslampor
  Med en bordslampa skapas ett helt nytt ljus i rummet. Lampor som är anpassade och designade för svenska hem. Snygg och stilrena lampor och bordsarmaturer.
 • Vägglampor
  Vägglampor
  Vägglampor ger en helt ny rymd i rummet. Med rätt belysning på väggen skapas helt nya förutsättningar. De vägglampor vi erbjuder håller alla mycket hög kvalitet och har lång livslängd.
 • Display & tavlor
  Display & tavlor
  Tavelbelysning ger en utmärkt inramning i rummet. Genom att använda LED-lampor som tavelbelysning undviker man att hög värme skadar konstverken. Fördelen med led lampor är även att belysningen är fru från UV-strålning som bleker tavlor och konstverk. Perfekta lampan för den medvetna konsumenten.
 • Taklampor
  Taklampor
  Med en snygg taklampa över bordet eller soffan får du en helt ny rymd i rummet. Med ny belysning i taket skapas enkelt ett helt nytt rum. Våra taklampor har både snygg design och lång livsländ som gör att du kan njuta av ljuset under lång tid.
 • Skensystem
  Skensystem
  Med lampor på ett skensystem blir anpassningsmjöjligheterna av lamporna och belysningen stor. Enkelt att flytta rynt lamporna utan att fula hål i taket skapas. Ett skensystem kan vara den ultimata lösningen böde hemma och på kontoret, eller varför inte som belysning i föreningslokalen?Med ett skensystem eller vajerbelysning för du en lampa som enkelt anpassas efter ditt behov.
 • Pendelarmaturer
  Pendelarmaturer
  En pendelarmatur sätter man med fördel över ett matbord, matplats eller kontorsbord. Med en pendelarmatur kommer belysningen ned en bit från taket. snygg designade lampor på en vajer ger harlig belysning i rummet.
 • Led lampor
  Led lampor
  Nya moderna led lampor framförallt led strips och tillbehör hittar du hos oss.
 • Golvlampor
  Golvlampor
  Golvlampor i hemmet ger den där lilla extra inramningen. Med rätt belysning i hörnet slipper du det tråkiga mörka rummet. genom att sätta en golvlampa lyfter du hela rummet med ett enkelt grepp. Snygg belysning och golvlampor.
 • Säkerhetslösningar
  Säkerhetslösningar
  Säkerhetsbelysningen är A och O i offentliga lokaler och publika utrymmen. Batteridriven belyasning som fungerar vid strömmavbrott. Se till att kunderna kan hitta ut om olyckan inträffa. Använd kvalitets säkerhtsbelysning som du kan lita på.
 • 151922
  1 873 kr

  Väggarmatur med 2 st. lamphuvuden i silver-grått utförande. Avsedd för 2 st. GU10 ljuskällor.

Meny

Senast besökta

Inga produkter