Led lampor 

Huvudmeny

Samtliga led lampor hos ledbutik.se. Vårt sortiment med led lampor är uppdelat i följande underkategorier för att göra det enklare att hitta rätt belysning för era installationer. Hos oss finner du allt från infälld belysning, till dimbara led-lister, även kallade led tejp.

Vi använder endast kvalitetslysdioder i vårt sortiment. Moderna dimbara led lampor som är speciellt anpassade för att ge en bra belysning i vanliga svenska hem.

 • Produktkyrkogård
  Produktkyrkogård

  Dessa LED-lampor har utgått ur vårt sortiment. Om du som kund tidigare har köpt dem av oss och letar efter ersättningsprodukt kontakta oss gärna så kan vi säkert hjälpa dig då vi har reservdelslager hos oss.

 • TillbehörInstallationKabel
  TillbehörInstallationK...
 • Infälld spotlight - styckvis
  Infälld spotlight -...

  Infällda LED-lampor för tak, styckvis. Köp till extra lampor till våra paketlösningar om du behöver komplettera med fler lampor. CoB-dioderna levereras med tillhörande transformator. Enkel och smidig installation. Att installera LED-lampor är idag inte svårare än att installera vanliga halogenlampor.

  Lysdioder sänker energiförbrukningen med ca 80% jämfört mot halogenlampor. Lågt innbyggnadsdjup och låg värmeutveckling är bara några av Lysdiodernas fördelar

 • Paketlösningar
  Paketlösningar

  Här har vi kombinerat våra LED-lampor i färdiga paket så att du som kund slipper fundera på vilka produkter som passar tillsammans.

  Dimbara LED-paket med kvalitetsdioder anpassade för hemmabruk, likväl som proffsbelysning för den kräsne användaren. På våra Lysdioder och paketlösningar lämnar vi 2 års garanti.

  Samtliga lampor du hittar i denna kategori är färdiga för installation. de levereras med transformator och tillhörande kablar. Det enda du behöver välja är antal och om du önskar komplettera med tillhörande dimmer.

  Kontakta oss gärna om du har frågor och funderingar kring våra produkter.

 • Infälda led lampor
  Infälda led lampor

  Infälld belysning och spotlights för tak. Ger en bra allmänbelysning med varmvitt ljus och fungerar utmärkt både som köksbelysning och som badrumsbelysning. LED lamporna och spotlightsen är dimbara med vanliga dimmers.Transformator till vår led spotlights ingår.

  Dessa led lampor är hela armaturer där led-chipet är ihopbyggt med lampan. Detta gör att man kan utveckla en led lampa, spotlight med mycket goda produktegenskaper. Hela belysningsarmaturen anpassas för det ljus som efterfrågas och man får en led belysning med optimala egenskaper. Dessa LED lampor ersätter halogenlampor, en 3W ledlampa motsvarar 25W halogenlampa.

 • Led list och ledstrip
  Led list och ledstrip

  Led-list har ofta andra benämningar och går under produktnamn som LED-strip, belysningsskenor, och flexibel LED-tejp.

  Dimbar 12V LED-list. Mycket ljusstarka dioder som kan ersätta halogenlampor i kök och badrum. Den flexibla LED-listen skapar helt nya belysningsmöjligheter.

  Belysningsskenorna, listerna och LED-tejpen som finns i denna kategori är många dimbara med våra LED-dimmers. Vi har lagt stor vikt på enkel- och användarvänlighet när vi tagit fram denna belysning. LED-belysningsskenorna och LED-stripen med dess små dimensioner är mycket enkla att installera med lödfria snabbkopplingar samt DC-plugg.

  LED-belysningen i denna kategori är oftast vattentät IP-klass 65 vilket gör att listen kan användas i våtutrymmen samt utomhus. Detta tillsammans med de ljusstarka dioderna skapar oändliga möjligheter.

 • RGB - Färgad belysning
  RGB - Färgad belysning

  En av många fördelar med LED-lampor är att man kan få dem i olika färger. Våra LED-lampor med RGB-dioder (röd grön blå) kan enkelt skapa effektfull belysning längs exempelvis fondvägg och pool område. Lyser upp trädgården, buskar och träd i snygga färger.

 • Transformator drivdon dimmer
  Transformator drivdon...

  Dimmers, transformatorer och led drivdon till våra LED-lampor.

  Med dessa produkter kan du enkelt styra och dimra våra LED-lampor. Transformatorerna och dimrarna är utprovade för att fungera tillsammans med våra LED-lampor och lysdioder. Kvalitetsdrivdon, transformatorer med 2 års garanti. Dimbara med vanlig standarddimmer gör installationen enkel och billig.

  PWM-dimmers för att ljusreglera 12V-LED-lampor.

 • Trädgårdsbelysning
  Trädgårdsbelysning

  Lys upp trädgården med energisnåla LED-lampor. Dels ökar man säkerheten och håller objudna gäster borta och del skapar man ett helt nytt rum att njuta av. Med en kraftfull LED-lampa under ett vackert träd kan man njuta av trädgården sena kvällar.

  Med Lysdioder och LED-lampor längs fasaden får huset ett helt nytt utseende. LED-lampor som fälls in i gångplattor och i ett trädäck skapar ett välkomnande intryck. Med rätt belysning i trädården skapas ett helt nytt rum att njuta av.

 • Fasad och skyltbelysning
  Fasad och skyltbelysning

  Stilren fasad- och skyltbelysning med kvalitetsdioder som monteras direkt på vägg. Ansluts antingen mot 12V AC/DC eller 230VDC. En spotlight på fasaden skapar en säker och snygg utomhusmoljö. Led belysning för att lysa upp vepor och reklamskyltar.

  Vi använder endast välkända lysdioder som vi av erfarenhet vet både har lång livslängd samt att färgtemperatur och ljusstyrka som inte ändras över tiden.

  I sortimentet har vi allt från effektfulla 1W lysdioder till kraftfulla strålkastare som fungerar utmärkt som skyltbelysning och spotlights.

 • Strålkastare
  Strålkastare

  Kraftfulla LED-strålkastare. Perfekt belysning för gårdsplan eller belysning av större ytor. Lys upp ett träd eller en fasad med LED-strålkastare. Använd dem som arbetsbelysning, fördelaktigt då de är slag och stöttåliga.

  Bra belysning med rörelsevakt som skrämmer bort oinbjudna gäster. Enkelt montage med stickkontaktsanslutning på populära modeller. Kvalitetslysdioder används i vår strålkastare, arbetsbelysning. 2 års garanti.

 • 3-fas skena, butiksbelysning
  3-fas skena,...

  Vi har ett brett sortiment med LED-lampor anpassade för montage i 3-fas skena. Lamporna har en adapter som bland annat passar direkt i Globals- och Nokias-3-fas skenor som är de vanligast förekommande.

  Om ni har ett befintligt 3-fasskystem går det med ett enkelt handgrepp att byta ut lamporna mot energibesparande LED-lampor. Givetvis går det bra att byta ut lamporna en och en. Investeringen kan därför fördelas över en längre tidsperiod.

  Fördelen med LED är att värmeutvecklingen är mycket låg, ca 55°C, och behovet av kylning i lokalen minskar, detta skapar en dubbel besparing. Ljuset har även mycket hög intensitet och är fritt från UV-strålning som bleker kläder och produkter.

  Med hjälp av den senaste LED-tekniken får man hög färgåtergivning och ett ljus liknande dagsljuset. Lysdiodernas långa livslängd gör att produktens investeringskostnad snabbt återbetalas i form av minskad energiförbrukning, minskat kylbehov och minskade underhållskostnader. Vi hjälper er gärna att ta fram en livscykelkostnadsanalys (LCC) för att se den besparing ni kan göra under lampans hela livslängd.

  Idag finns det väl fungerande lösningar med LED-lampor där 50W metallhalogenlampor kan ersättas. Allt från punktbelysning till vidstrålande allmänljus. I våra 3-fas LED-lampor används uteslutande kvalitetsdioder från CREE, Philips, Bridgelux eller Sharp.

 • Kontor offentlig belysning
  Kontor offentlig...

  Att ha rätt belysning på arbetsplatsen är mycket viktig. felaktig belysning kan lätt skapa irritation och huvudvärk.

  Kontorsbelysningen spelar allt större roll för vårt välbefinnande och forskning visar tydligt på att med rätt belysning blir vi dels piggare och dels presterar vi bättre.

  Med LED-belysning på kontoret kan man skapa många fördelar. Dels ger lamporna möjlighet att ställa in färgtemperaturen och olika effekter kan därför uppnås. En varmare färg ökar kreativiteten medans ett kallare ljus ökar den matematiska förmågan. Med rätt belysning på arbetsplatsen, kontoret ökar välbefinnandet för alla.

 • Tillbehör
  Tillbehör

  Kablage och tillbehör till våra LED-lampor. Allt för att förenkla installationen av LED-belysning

Det finns inga produkter i denna kategori

Meny

Senast besökta

Inga produkter