3-fas skena, butiksbelysning 

Vi har ett brett sortiment med LED-lampor anpassade för montage i 3-fas skena. Lamporna har en adapter som bland annat passar direkt i Globals- och Nokias-3-fas skenor som är de vanligast förekommande.

Om ni har ett befintligt 3-fasskystem går det med ett enkelt handgrepp att byta ut lamporna mot energibesparande LED-lampor. Givetvis går det bra att byta ut lamporna en och en. Investeringen kan därför fördelas över en längre tidsperiod.

Fördelen med LED är att värmeutvecklingen är mycket låg, ca 55°C, och behovet av kylning i lokalen minskar, detta skapar en dubbel besparing. Ljuset har även mycket hög intensitet och är fritt från UV-strålning som bleker kläder och produkter.

Med hjälp av den senaste LED-tekniken får man hög färgåtergivning och ett ljus liknande dagsljuset. Lysdiodernas långa livslängd gör att produktens investeringskostnad snabbt återbetalas i form av minskad energiförbrukning, minskat kylbehov och minskade underhållskostnader. Vi hjälper er gärna att ta fram en livscykelkostnadsanalys (LCC) för att se den besparing ni kan göra under lampans hela livslängd.

Idag finns det väl fungerande lösningar med LED-lampor där 50W metallhalogenlampor kan ersättas. Allt från punktbelysning till vidstrålande allmänljus. I våra 3-fas LED-lampor används uteslutande kvalitetsdioder från CREE, Philips, Bridgelux eller Sharp.

Visar 1 - 15 av 15
Visar 1 - 15 av 15

Meny

Senast besökta

Inga produkter