Vattentät LED-strip, dimbar, 105lm/m, paket med snabbkoppling

Strip.002

Strip.002

Ny produkt

Flexibel ljuslist med 12V lysdioder. Perfekt för husvagn eller som bakgrundsbelysning.

Mer detaljer

225,00 kr

- +

 
Mer information

Vattentät dimbar LED-strip. LED-belysningsskena, LED-list, metervara.

Flexibel LED-strip som ger jämnt varmvitt sken. Denna LED-strip ger ca 105 lumen per meter och effekten är endast 4.8W per meter. Passar utmärkt som köksbänksbelysning. Skenan är inkapslad i ett silikonhölje, IP-klass 68. Detta gör denna LED-strip även passar bra utomhus eller i badrum och våtutrymmen.

Drivs med DC12V och är dimbar tillsammans med våra 12V dimmers. 60 TOP LED SMD per meter med 120° spridningsvinkel ger ett jämnt sken utan skuggor, varmvita dioder med lång livslängd, mer än 50 000 gör detta till en miljövänlig belysning för resten av livet.

Denna LED-strip säljes som metervara, och levereras i hel längd. till varje meter medföljer 1 st. snabbkoppling för anslutning av ström, 2 st. skyddskåpor samt 4 st. clips för montering. Vid köp om hel rulle om fem meter ingår även tub med tätmassa för att skapa vattentäta anslutningar.

Av denna LED-strip kan max 15 meter kopplas i serie. Kan kortas efter eget önskemål var 3.e LED. Priset är angivet som kr/meter, antal 1=1 meter, 2=2 meter osv.


Teknisk data:

Spänning:

12V DC
Effekt:4.8W/meter
Strömstyrka:400mA/meter
Ljusflöde:105lm/m
Illuminans: 
Färgton:Varmvit, 2700-3500K
Dimension LxBxH:1000x10x2.5mm
Ljusvinkel:120°
Livslängd:50 000 timmar
Övrigt: 3528 SMD top LED-dioder, IP-klass 68, CE, RoHS

Skriv en recension

Vattentät LED-strip, dimbar, 105lm/m, paket med snabbkoppling

Flexibel ljuslist med 12V lysdioder. Perfekt för husvagn eller som bakgrundsbelysning.

Skriv en recension

 
Recensioner(1)
2016-02-11

Dimbar LED-list

Snygg och enkel led list, enkel att installera. Fick hjälp med uppdelning av trevlig personal som kostnadsfritt anpassade den dimbara led listen till mitt kök. Härligt varmvitt ljus full pott.

 • Var denna kommentar användbar för dig?
 • (0) (0)

Skriv Recension

25 Andra produkter i samma kategori

Meny

 • Välkommen  

  Välkommen till Ledbutik.se

  Ledbutik.se drivs av Ledlights Gislaved AB. Vi är specialiserade på LED-belysning och lysdioder sedan 2007. Vår e-handel för LED-lampor öppnade 2008.

  Vi är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativa LED-lampor till privatkunder och företag till mycket konkurrenskraftiga priser. Hos oss får du som kund bland annat:

  • Personlig service, ring oss på 0371-77 00 50
  • Minst 2 års garanti på samtliga produkter
  • Snabba leveranser från eget lager
  • Öppet köp i 30 dagar

  Dimbar LED-belysning

  Nu finns den äntligen här, den dimbara LED-lampan. Fördelen med våra dimbara LED-belysning är att du kan ljusreglera dem med helt vanliga standarddimmers för lågvolts halogenlampor. Våra dimbara transformatorer dimmrar jämnt och stabilt utan flimmer som kan orsaka huvudvärk.

  Då vanliga standarddimmers används är detta en billig och kostnadseffektiv lösning som sparar mycket pengar för dig som kund. Du slipper dyra specialdimmers för LED-lampor. Vi har också dimbara 12V-lampor i sortimentet, då använder vi oss av PWM-tekniken.

  Om du önskar hjälp eller rådgivning är du välkommen att kontakta oss.

  LCC-analys - Vi räknar åt er

  Genom att byta ut gammal belysning, oavsett om det rör sig om halogenlampor eller metall halogenlampor för 3-fas skena så är det i dagsläget lönande med LED-belysning och lysdioder.

  Vi hjälper er gärna att ta fram olika belysningsförslag och räknar på den energibesparing som kan göras. Våra kunniga belysningskonsulter har arbetat med belysning och LED-lampor lång tid.

  Vår rådgivning är kostnadsfri och vi gör gärna LCC-analyser åt er (Livscykel kostnadsanalys). Ring eller skicka ett meddelande via vår kontaktsida så får ni personlig rådgivning av oss. Företag likväl som privatpersoner är välkomna.

 • REA
 • Om Ledbutik.se  

  Ledlights Gislaved AB/Ledbutik.se

  Ledbutik.se säljer LED-lampor av hög kvalitet till både privatkunder och företag. Vi har en återförsäljargren inom moderbolaget, se Ledlights Gislaved AB och deras hemsida Ledlights.se.

  Företaget grundades 2004 och har sedan 2007 inriktat sin verksamhet gentemot LED-belysning och LED-lampor. För oss är kvalitet mycket viktigt, och vi lämnar minst 2 års garanti på våra lysdioder. Givetvis uppfyller produkterna både miljö- och elsäkerhetskrav i Sverige.  Om ni har några frågor vänligen tveka inte utan kontakta vår kunniga personal.

  Besöksadress:
  Ledlights Gislaved AB
  Södra Storgatan 10
  332 33 GISLAVED

  Kontouppgifter:
  BankGiro: 614-1964

  Kontaktuppgifter:
  Telefon, kundtjänst: 0371-77 00 50
  Org.nr.:
  556655-9638
  Momsreg.nr.:
  SE556655963801

  Godkänd för F-skatt

 • Köp- leveransvilkor
 • Kontakta oss
 • FAQ
 • Blogg