international
search

Led-lampor och belysning

Ledbutik.se
service

Infällda LED-lampor CoB dioder åter i lager

Äntligen har våra efterfrågade CoB ledlampor åter inkommit vårt lager. Se vår produktkategori med CoB-lampor >>>

LED-lamporna finns i tre olika färgvarianter, vit, aluminium samt svart och i två olika modeller, standardlampan Vesta som är en 3W lampa som är ställbar i sidled samt Neptun, även detta en 3W diod, dock inte ställbar utan detta är en LED-lampa anpassad för våtutrymmen och badrum.

Med sin högre IP-klassning, IP44 passar Neptun LED-lampa perfekt i badrummet, även rakt ovanför duschkabin och badkar. Fungerar även mycket bra att använda utomhus som takfotsbelysning eller fasadlampa.

Vi säljer våra Lampor i paketlösningar med 4 lampor inklusive dimbar LED-transformator anpassade för våra CoB ledlampor. LED-lamporna dimras enkelt med vanlig standarddimmer för halogenlampor, dimmer för elektronisk transformator.

CoB ledlampa en kvalitetsdiod

Denna led-lampa använder en modern lysdiod som ofta går under benämningen CoB (chip-on-board). CoB är en av dagens modernaste lysdiodsmodeller som är tillgånglig för privatbruk. Dess intensiva ljus, bra produktegenskaper tillsammans med sitt rimliga pris gör denna diod till den absolut populäraste produkten. Den passar utmäärkt för användning i vanlig hemmiljö. Perfekta lysdioden för allmänljus i vardagsrum eller som kraftfullare belysning i kök och badrum. CoB ledlampan är den diodmodell vi rekommenderar våra kunder att installera. Jämfört med de tidigare power-led är skillnaden enorm.

Ljuset från CoB dioder, ledlampor håller mycket högre kvalitet än tidigare lampor. Dels får man ett kraftfullare, starkare ljus, mer lumen7watt än tidigare samtidigt som ljuset är av varmvitare karaktär. färgtemperaturen är 2700-2800 kelvin vilket räknas som mycket behagligt varmvitt ljus med lysdioder. Återgivningen av färger är mycket hög. Man mäter detta i ett index där 100 är perfekt ljus dessa lampor har RA80 även kallat CRI. I våra paket medföljer en dimbar transformator, alternativt kan man ansluta dessa dioder mot 300mA eller 350mA likström (9,6VDC/lampa). Lamporna ska seriekopplas med varandra.

Vänligen se teknisk data nedanför:

Energiklass: A LED-chip: Sharp Zenigata CoB
Effekt: 3W per lampa IP-klass IP44
Ljusflöde: 210 lumen (70lm/W) Anslutningsspänning: 9,6VDC
Livslängd: 50 000 timmar (70 % av ursprungligt ljus) Anslutningsström: 
Transformator medföljer
300mA
Antal tänd/släck >200 000gånger Fungerar med dimmer: Ja*
Färgtemperatur: Varmvit lysdiod, 2700-2800K Tid 60 % av fullt ljus: ingen fördröjning
Färgåtergivning: Ra=80 Dimension (dxh): 
Håltagningsdiameter:
50x43mm/44x28mm
44mm/38mm
Ljusvinkel: 45° Luftspalt: 15mm
Övrigt: Certifierad enligt CE samt RoHS standard, Bly- och kvicksilverfri.
energiklass.jpg
* Standarddimmer, dimmer för elektronisk transformator fungerar utmärkt.
04-vesta-sida

Infälld LED-belysning

cob dioder lampor

Cob ledlampor

suggest

Kommentera:

address
address