participate

Led-lampor och belysning

Ledbutik.se
careers
jobs

Nyheter för husvagns- och båtägare

Både i husvagnar och båtar efterfrågas energisnåla alternativ för belysning. Att använda en läslampa som förbrukar 2W jämfört mot 15W kan göra mycket på batteriets livslängd. Vi har fått allt fler förfrågningar kring energisnål 12V LED-belysning och har därför nyligen introducerat sådan på vår hemsida,

Våra 12 volt LED-lampor finns med standardsockel MR16 samt MR11, dessa kallas även för GU5,3 samt GU4.LED-belysningen har givetvis ett varmvitt sken och en liten 12 volt LED-lampa med effekt om 2W ger samma ljus som 15W halogenlampa. Livslängden för lampan är 25 000 timmar, det innebär 13 gånger så lång tid som normala halogenlampor.

Båt- och husvagnsägare har ofta problem med att skakningar förkortar livslängden på en lampa. LED-belysning är mycket slag och stöttålig, innerhåller inget glas som kan krossas och orsaka skador.

Andra vanliga problem för båt- och husvagnsägare är att en halogenlampa blir mycket varm. Om oturen är framme kan detta orsaka bränder eller att armaturer av plast smälter. Man bör vara ytterst försiktig då man använder halogenlampor i begränsade utrymmen.

Genom att byta till LED-belysning kan hundratals kronor sparas. Besök vår webbutik redan idag. Utöver LED-belysning för båt och husvagn har vi även stort sortiment för hem och villa.

LED-belysning 12V med mr11-sockel (gu4)

LED-belysning 12V med mr11-sockel (gu4)

Andra bloggar om: , , , , , ,

research

Andra poster om: , , , , , ,

2 Responses to “Nyheter för husvagns- och båtägare”

 1. 07 februari 2011 at 21:54

  Jerry says:

  Hej, vill veta skillnaden mellan H3 glödtråd och H3 led/diod
  Watt, värme, och effektivast + amperen i x-ljus sammanhang till bil.

 2. 29 oktober 2011 at 19:38

  eddy jacobsen says:

  Hei
  Finnes det LED-ljus med samme sokkel som ordinære lamper/pærer; både de vanlige gamle, og miniong-pærer????

  Takk på forhånd for svar

  vennlig hilsen

  ed

Kommentera:

blog
privacy
blog