privacy
partner

Led-lampor och belysning

Ledbutik.se
tour

Köksbelysning – LED-spotlight

Vi i villa har en checklista för köksbyggare där man går igenom 10 viktiga punkter att tänka på i samband med renovering/ombyggnad av kök.

Punkt nummer sju beskriver vikten av bra belysning i köket och man nämner att LED-belysning med fördel kan användas som köksbelysning. Främst under skåp kan det vara svårt att hitta en passande belysning, framförallt då halogenlampor är stora och blir väldigt värma. Det är inte ovanligt att halogenlampor orsakar bränder i fastigheter. Även om det inte alltid går så långt blir träet uttorkat varpå sprickbildningar uppstår.

Att använda LED-spotlights även kallade downlights har många fördelar. Givetvis är energibesparingen den största, men man slipper även problemet med hög värme. Lampans långa livslängd är givetvis också positiv.

Ledbutik.se har två unika paket med LED-spotlights, downlights anpassade för inbyggnad i små utrymmen, lampan kräver endast ett inbyggnadsdjup om 3 cm. Lamporna är mycket effektiva och effekten 3W per lampa motsvarar hela 20W halogenlampa, perfekt som bänkbelysning.

Belysningen ger självklart ett varmvitt sken och med en livslängd på lampan om 50 000 timmar, mer än 13 år om lampan används 10 timmar per dag, så är detta ett självklart val för den miljömedvetna konsumenten.

Yicontak.007 samt 008 3W LED-downlight

Yicontak.007 samt 008 3W LED-downlight, passande köksbelysning för den miljömedvetna konsumenten

Andra bloggar om: , , , , , ,

Andra poster om: , , , , , ,

2 Responses to “Köksbelysning – LED-spotlight”

 1. 18 oktober 2011 at 12:48

  Power led says:

  Vores løsninger giver store muligheder for besparelser på jeres elregning. Hvis du vil have en indikation på, hvor stor jeres energibesparelse kan blive, så udfyld vores online beregningsskema og få et hurtigt

 2. 15 november 2018 at 11:51

  INREDNINGSVIS says:

  Till avdelning för PR/marknadsföring

  Hej!

  Jag heter Maria och driver http://inredningsvis.se/ – en av Sveriges populäraste bloggar om allt inom hem, uteliv och trender. Inredningsvis har i dagsläget ca. 112 000 läsare i månaden och figurerar även flitigt i media som Expressen, GP, Booli, Houzz, Hemnet, Blogg i GP Bostad och hos Husmanhagberg mfl.

  Jag har ett förslag till er där ni kan få ett eller flera sponsrade inlägg på bloggen, Instagram och Instagram story om ledbutik.se med länkar till er hemsida, samt text och bilder där jag rekommenderar era produkter på bästa möjliga vis till mina läsare. Därmed kan ert företag synas och nå ut till en ny nischad kundkrets i höst.

  Ni får just nu REA-pris på reklaminlägg med blogg + Instagram fram till slutet av November.

  Tidigare har jag samarbetat med firmor som bl.a Campadre, Confidentliving, Jotex, Linasmatkasse, Jysk m.fl. och alla har varit nöjda med att synas på Inredningsvis.

  Jag har många shoppingglada följare från hela Sverige och alla brukar visa intresse för de firmor jag samarbetar med.

  Låter detta intressant så hör av er 🙂

  LOVE Maria

Kommentera:

report