Utgående produkter 

Dessa LED-lampor har utgått ur vårt sortiment. Om du som kund tidigare har köpt dem av oss och letar efter ersättningsprodukt kontakta oss gärna så kan vi säkert hjälpa dig då vi har reservdelslager hos oss.

Visar 1 - 22 av 22
Visar 1 - 22 av 22

Meny

 • Välkommen  

  Välkommen till Ledbutik.se

  Ledbutik.se drivs av Ledlights Gislaved AB. Vi är specialiserade på LED-belysning och lysdioder sedan 2007. Vår e-handel för LED-lampor öppnade 2008.

  Vi är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativa LED-lampor till privatkunder och företag till mycket konkurrenskraftiga priser. Hos oss får du som kund bland annat:

  • Personlig service, ring oss på 0371-77 00 50
  • Minst 2 års garanti på samtliga produkter
  • Snabba leveranser från eget lager
  • Öppet köp i 30 dagar

  Dimbar LED-belysning

  Nu finns den äntligen här, den dimbara LED-lampan. Fördelen med våra dimbara LED-belysning är att du kan ljusreglera dem med helt vanliga standarddimmers för lågvolts halogenlampor. Våra dimbara transformatorer dimmrar jämnt och stabilt utan flimmer som kan orsaka huvudvärk.

  Då vanliga standarddimmers används är detta en billig och kostnadseffektiv lösning som sparar mycket pengar för dig som kund. Du slipper dyra specialdimmers för LED-lampor. Vi har också dimbara 12V-lampor i sortimentet, då använder vi oss av PWM-tekniken.

  Om du önskar hjälp eller rådgivning är du välkommen att kontakta oss.

  LCC-analys - Vi räknar åt er

  Genom att byta ut gammal belysning, oavsett om det rör sig om halogenlampor eller metall halogenlampor för 3-fas skena så är det i dagsläget lönande med LED-belysning och lysdioder.

  Vi hjälper er gärna att ta fram olika belysningsförslag och räknar på den energibesparing som kan göras. Våra kunniga belysningskonsulter har arbetat med belysning och LED-lampor lång tid.

  Vår rådgivning är kostnadsfri och vi gör gärna LCC-analyser åt er (Livscykel kostnadsanalys). Ring eller skicka ett meddelande via vår kontaktsida så får ni personlig rådgivning av oss. Företag likväl som privatpersoner är välkomna.

 • REA
 • Om Ledbutik.se  

  Ledlights Gislaved AB/Ledbutik.se

  Ledbutik.se säljer LED-lampor av hög kvalitet till både privatkunder och företag. Vi har en återförsäljargren inom moderbolaget, se Ledlights Gislaved AB och deras hemsida Ledlights.se.

  Företaget grundades 2004 och har sedan 2007 inriktat sin verksamhet gentemot LED-belysning och LED-lampor. För oss är kvalitet mycket viktigt, och vi lämnar minst 2 års garanti på våra lysdioder. Givetvis uppfyller produkterna både miljö- och elsäkerhetskrav i Sverige.  Om ni har några frågor vänligen tveka inte utan kontakta vår kunniga personal.

  Besöksadress:
  Ledlights Gislaved AB
  Södra Storgatan 10
  332 33 GISLAVED

  Kontouppgifter:
  BankGiro: 614-1964

  Kontaktuppgifter:
  Telefon, kundtjänst: 0371-77 00 50
  Org.nr.:
  556655-9638
  Momsreg.nr.:
  SE556655963801

  Godkänd för F-skatt

 • Köp- leveransvilkor
 • Kontakta oss
 • FAQ
 • Blogg

Senast besökta

Inga produkter